Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Guerlain La Petite Robe Noire

guerlainguerlain-makeupguerlain-lipstickguerlain-lipstick-swatchguerlain-nailpolishNi såg lite av Guerlains nya kollektion Guerlain La Petite Robe Noire Makeup Collection i mitt inlägg från Sephora eventet. Alltså HUR fina produkter? Ett märke som lägger lite extra kärlek på sina förpackningar får ju mig att falla direkt, det vet ni säkert vid det här laget.

Läppstiftet har en ganska skir täckning men tanken är att man kan bygga upp det efter hur mycket färg man önskar. Därför har jag visat hur det ser ut med 1 drag, 3 drag och 5 drag. Eftersom jag har mitt akryl-lack på naglarna just nu så har jag inte provat nagellacket än.. men det är ju fint att bara titta på! :-D

Du hittar produkterna hos Sephora.

Vad tycker ni? ♥

No Comments

    Leave a Reply