Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Anastasia Brow Definer

anastasia-brow-defineranastasia-beverly-hills-brow-definerabh-bro-definer anastasia-brow-definer-soft-brown anastasia-brow-definer-softbrown-taupe-blondeanastasia-beverly-hills-brow-definer-swatches

Jag har testat Anastasia Beverly Hills nya brynpennor Brow Definer. På ena sidan av pennan så hittar man en triangelformad spets, den hjälper till att skapa illusionen av olika stråstorlekar. Jag upplever att pennan är väldigt hård och det är lite svårt att jobba med den. På andra sidan så hittar man en brynborste. Totalt så kommer det 10 färger varav jag har de 3 ljusaste i färgerna Blonde, Taupe och Soft Brown. Dom är något ljusa för mig, jag hade nog velat ha Medium Brown eller Dark Brown.

Kostar 23 dollar styck och går att köpa på www.anastasiabeheverlyhills.com

No Comments

    Leave a Reply