Meny
HÅRVÅRD & STYLING / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Dags för ny hårfärg!

isabellehår7decBild på mitt hår från december

På torsdag ska jag till min kära frisör Kate för att fräscha upp håret igen. Nu har jag varit brunett sedan i höstas och det är väldigt länge för att vara jag! Förr så har jag bara varit brunett ett kort tag (läs: ett par veckor) för att sen återgå till blond. Även om jag trivs jättebra som brunett så börjar det nu krypa lite vårkänslor i mig och jag är sugen på att bli lite blondare igen.

Jag tänker mig massor med ljusa slingor så att det ser naturligt ut. Vill inte ha den där markanta utväxten. Undra om det går att ljusa upp mitt hår så pass mycket utan att det slits? Eller om jag måste ta det i omgångar, vi får se!

Hittade dessa inspo bilder på pinterest på hur jag tänker, vad tycker ni? :-)

hairinspo

555 Comments

Leave a Reply