Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Garnier Respons Mythic Olive

garnierJag ska vara ärlig, Garnier har alltid varit förknippat med Fructis shampoo för mig. Därför blev jag imponerad när jag fick se deras nya serie Mythic Olive! Huvudingrediensen i serien är jungfruolivolja som ska hjälpa till att vårda både hår och hud. I serien ingår såklart shampoo och balsam men Garnier ville även ta ett steg framåt och använda sin expertis till något nytt, vilket resulterade i kroppsvårdsprodukter.

Dom här produkterna ovan är för den riktigt torra huden, vilket passar dom allra flesta under vinterhalvåret.. right?

Visste du att: Vår hud på kroppen utsätts för bl.a. tvätt, hårborttagning och friktion från kläder vilket gör att den lättare blir uttorkad än huden i ansiktet. Inte så konstigt att man blir helt fnasig ibland!

Är du sugen på att testa hudvård från Garnier? :-)

356 Comments

Leave a Reply