Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Human+kind

IMG_7452Human+Kind är ett helt nytt märke för mig. Har ni hört talas om det förut, eller kanske provat nån produkt? Human+Kinds produkter innehåller inga konstigheter utan allt är hämtat från moder natur. HÄR hittar du en lista på alla ingredienser som man använder sig av vid tillverkningen.

Krämen Anti-age cream är en 3-i-1 produkt som är både en ögonkräm, anti-age och återfuktande kräm i ett. Tanken är att man ska smörja in hela ansiktet och dekolletage varje morgon och kväll. Eftersom min hy inte är mogen nog för anti-age-krämer ännu (enligt olika hudterapeuter som jag träffat) så ska jag be min mamma testa denna :-)

Förresten, har tagit mig lång tid att få upp detta inlägg. Precis när jag sitter och skriver sker ett polisingripande precis utanför mitt hus!? Polishelikopter, hundar osv. så verkligen action så här på en lördag! haha sjukt :-P

No Comments

    Leave a Reply