Meny
NYA PRODUKTER / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / PRESSVISNING

Kat Von D

Kat-Von-D-Beauty

Alltså jag måste bara få börja med att berätta en sak. VI HAR KÖPT EN LÄGENHET!! Alltså jag och min pojkvän :-) Är så himla glad!! De är den första lägenheten som jag äger, jag har ju bara hyrt tidigare. Den SÅÅ fin och stor så vi kommer kunna ha våra familjer på besök, vi kommer ha kontor/sminkrum – tutti! Kunde det bli en bättre födelsedagspresent?! nää :-D

Kan hända att det dyker upp lite inredning på bloggen framöver blandat med alla skönhetsinlägg, skulle ni gilla det? haha :-)

♥  ♥

Och vidare till det jag egentligen skulle berätta…

Nästa vecka lanseras hela Kat Von D‘s sminkkollektion på Sephora. Som jag har längtat! I höstas så kom highlighter och contour paletten ut i butik och nu kommer alltså resterande. Det är verkligen jättemycket produkter jag skulle vilja testa ur sortimentet. Läppstiften, skuggpaletterna, singelskuggorna och foundation/concealer! Helt sjukt vilken täckning och pigment allt verkar ha.

Kat-Von-D-Shade-ad-Light-Palette-600x529

Är ni sugna på att testa något?

En annan rolig sak är att jag ska få träffa Kat Von D nästa vecka. Vi är ett gäng utvalda bloggare/influencers som får lite egentid med henne där vi kan ställa frågor osv. Sååå himla kul! Vad ska jag ställa för frågor tycker ni? Ja kommer säkert bli asnervös och stamma fram orden, haha! Lovar att ta bilder och berätta mer för er såklart :-)

670 Comments

Leave a Reply