Meny
DOFT / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Min alla hjärtans dag !

roses-valentines-day valentines-day-2016 valentines-day-maria-nilaÄntligen hemma på svensk mark! :-)

Jag har haft supermysiga dagar i Danmark med killens familj :-D Thomas skulle åka till Tyskland på jobb så jag flög ensam hem från Billund. Flygresan gick riktigt bra och sen tog jag Arlanda Express (SÅ dyrt, eller är det bara jag?!) in till centralen och så tunnelbana hem. Puha, tog ändå 3 timmar från att vi lyfte till att ja var hemma innanför dörren!

När jag kom hem så väntade ett par paket utanför dörren och bland annat det här fina alla hjärtans dag-budet från Maria Nila. Alltså jag kunde inte sluta le medan jag bar in allt, så himla fint!! Tusen tack! ♥ Doftljuset har jag haft tidigare och det luktar ju såå gott så jag blev så glad när jag såg att jag hade fått ett till, hehe :-) Hårprodukterna luktar minst lika gott och det ska bli spännande att prova det här kitet.

Nu ska jag iväg och skriva på ett par papper hos banken och sen ska jag jobba. Vi hörs lite senare! ♥

319 Comments

Leave a Reply