Meny
LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Kat Von D Lipstick

katvondbeautykatvond-lipstickkatvond-lipstick-poeIgår lanserades Kat Von D BeautySephora, har någon av er hunnit handla något än? :-)

Jag kom på att jag hade ett läppstift som jag inte hunnit prova. Eller hunnit, jag har väl kanske dragit mig lite eftersom det inte är riktigt min färg.. om man kan säga så ;-) Färgen heter POE och är mörkt blå med små glitterkorn.

Hylsorna på läppstiften är otroligt läckra och jag älskar KVD loggan som pryder både hylsans topp och som finns inpräntad på själva stiftet. Trots att färgen inte är min favorit så tycker jag att det känns behagligt på läpparna, matt utan att bli för torrt :-)

Senare i eftermiddag ska jag träffa Kat och jag ser fram emot att få ställa lite frågor om märket! Lovar att ta med kameran och ta bilder om jag får :-)

2 Comments

 • Jakob Andersson
  17 February, 2016 at 09:50

  Hylsorna är sååå fina! :) Sen är ju inte detta en typisk Bella-färg, men alltså hennes produkter är så fina! :)

  Reply
  • isastar
   17 February, 2016 at 14:55

   Jaa, dom är superfina! Och nä, inte direkt min färg ;-D Vill ha loooolita!

   Reply

Leave a Reply