Meny
EVENTS / PRESSVISNING

Mitt möte med Kat Von D!

Igår blev jag upphämtad och körd till hotell Diplomat för att få en pratstund med Kat Von D som är på sverigebesök i samband med hennes eget märke Kat Von D Beauty lanseras (hela sortimentet) på Skandinaviska Sephora.

Jag var supernervös även fast hon verkade jättetrevlig sist jag såg henne i Köpenhamn.

kat-von-d

Kat är verkligen superhärlig och det bara lyste om henne fastän hon suttit i intervjuer hela dagen. Hon frågade om jag spelade in intervjun och förvarnade mig att hon pratar snabbt. Äsch tänkte jag, jag hinner med ändå. Jag skulle nog ha lyssnat på henne, för det gick undan, haha! :-)

Jag ställde några frågor om märket och vart hon får sin inspiration från. Visste ni att hon själv gör/ritar alla designer till förpackningarna? Hon lägger ner så mycket kärlek i varje produkt att hon inte ens kan välja vilken som är hennes favorit. Hon är med i allt från produktion till färgval och hade aldrig kunnat drömma om att hon skulle få göra sitt eget sminkmärke.

Någon riktig förebild har hon inte eftersom hon alltid har kört sitt eget race och hon följer heller inga trender.

Jag saknar en highlighter i kollektionen och hon spoilade lite och berättade att dom eventuellt kommer ta fram en highlighter kollektion eftersom det är så hypat just nu :-)

Dessutom är hon igång med ett samarbete med Too Faced som släpps inom kort, mycket spännande! :-) Kat har alltid älskat Too Faceds produkter.

Än så länge finns Kat Von D beauty bara hos Sephoras butiker men tanken är att man framöver även ska kunna beställa från Sephoras hemsida. Har du vägarna förbi måste du dock ta en titt, det är SÅ mycket fint :-) Idag är Kat i Köpenhamn igen och besöker varuhuset Illum. Är du i närheten så passa på och träffa henne där!

Tusen tack till Kat Von D med team och VASS PR för att jag fick komma! ♥

No Comments

    Leave a Reply