Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR

One free kiss

valentines-dayisadora-läppstiftisadora-swatches-lipstick2Känner mig lite efter som visar upp ett bud från alla hjärtans dag 6 dagar för sent. Meeen bättre sent än aldrig, eller hur? IsaDora skickade mig ett helt gäng med härliga läppstift. Rosa-röda läppar funkar ju faktiskt hela året om! :-)

Just i detta nu så befinner jag mig nånstans på havet mellan Sverige och Finland eftersom detta inlägg är tidsinställ. Idag åker jag nämligen med Daisy Beauty och en massa andra skönhetsintresserade tjejer (och killar?) på kryssning över till Åbo. Vi ska besöka spa-hotellet i Nådendal och dessutom har vi en massa spännande föreläsningar ombord på båten! Kameran är med och självklart kommer jag visa er mer från resan :-)

Ha en fin lördag! Kraam ♥

edit: det blev ingen kryssning för mig eftersom jag vaknade upp sjuk :-(

No Comments

    Leave a Reply