Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Rose Golden vol.3 collection

zoeva1zoeva4zoeva2rosegoldenzoeva3Alltså, Zoeva har gjort det igen. Dom har gjort så fina penslar att jag inte kommer våga använda dom! haha :-)

Ni har säkert sett att jag har många av Zoevas tidigare kollektioner med penslar och när jag först såg denna som heter Rose Golden så tyckte jag först att det blev lite för mycket rosé och att de nästan såg lite billigt ut. Men när man väl håller dessa penslar i handen och känner kvalitén så osar dom LYX! gaaah, jag älskar dom!

Alla detaljer är så fina. Lägg märket till RG (rose golden) som finns inprintat med snirkliga bokstäver.

Med kittet så följer en väska i skinnimitation och även den är i väldigt bra kvalitet. I kollektionen ingår även en palett som jag ska visa er lite senare.

Rose Golden vol.3 collection börjar säljas på www.zoeva-shop.de från och med den 29 februari.

zoeva5zoeva6

No Comments

    Leave a Reply