Meny
HEMMA HOS OSS / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Mitt nya sminkrum!

Även om det är långt kvar (3 månader) tills vi får nycklarna till vår nya lägenhet så kan jag inte sluta hänga på pinterest och planera i mitt huvud hur vi ska möblera. Ni som flyttat känner säkert igen tankarna! :-)

Vi kommer i alla fall ha en yta på nästan 100kvm vilket betyder att vi kommer ha ett gästrum/sminkrum som jag kommer ha mina grejer i. Jag har satt ihop ett kollage med bilder på hur jag tänker mig. Det blir mycket vitt, men både jag och Thomas vill ha en ljus lägenhet så färgerna kommer mest att gå i vitt, grått, beige och trä (ek).

visionboardSkrivbord: Jag har ju ett skrivbord i serien Micke från IKEA med dubbla lådor. Jag känner dock att jag inte behöver all yta, så jag kommer nog att köpa den mindre varianten med endast 1 låda.

Sminkspegel: Min sminkspegel från www.sminkspegel.se kommer få hänga med till nya lägenheten!

Stol: Jag vill inte ha en stol med tygklädsel som blir skitig av smink. Det måste vara en som är lätt att torka av och samtidigt bekväm. Jag gillar eiffel-stolar och försöker övertala Thomas att vi ska ha samma i köket :-)

Doftljus: Jag ääälskar doftljust och det gör rummet mycket mysigare så dom kommer jag ha massor av.

Byrå: Min byrå Alex från IKEA kommer få hänga med också. Den är perfekt för sminkförvaring!

Dator: Min MacBook PRO sjunger på sista versen och en iMac med en stoooor skärm är typ min högsta dröm just nu. Att sitta med bildhantering på en sån skärm är ju optimalt! Meeen dyrt. Jag kommer nog behöva behålla mitt större skrivbord då också, hehe.

Har jag glömt något?! :-)

536 Comments

Leave a Reply