L:A BRUKET

la-bruket
la-bruket-tvål
la-bruket-cerat
Idag har jag spenderat dagen på Mall of Scandinavia tillsammans med mina föräldrar 🙂 Jag har Thomas bil nu när han är borta så vi körde dit även om vi bor rätt så nära. Vi åkte dit redan till öppningen för att slippa all lönings-helg-stress som vi misstänkte skulle uppstå runt lunch.

Vi har väl mest kollat runt på inredning (jag kan ju inte tänka på annat just nu, hehe) och inne på Habitat hittade vi massa fint. Sen såg jag även att dom har L:A BRUKET där. Har ni hört talas om det märket? Thomas har en vän i Danmark som jobbar med det L:A BRUKET och jag fick faktiskt lite produkter i födelsedagspresent som jag har testat.

Ceratet som innehåller mandel och kokos är underbart skönt att ha på läpparna! 🙂 Alla produkterna är helt naturliga och superbra om man är en torris, sen gillar jag att dom inte luktar så starkt utan helt lagom.

Nu ska vi äta lite mat och sen ska vi mysa ner oss i soffan framför Mello. Vi hörs imorgon! 🙂

LOADING..