En titt i mitt badrum

mitt badrum
Idag när jag höll på städa så kom jag på att jag nog inte har visat er vilka produkter som finns i mitt badrum. Jag förvarar inget smink i badrummet eftersom jag har allt vid mitt sminkbord. På en hylla förvarar jag alla mina hårvårdsprodukter men även en del hudvård. Jag har för mig att jag läst nånstans att man egentligen inte ska förvara sin hudvård i badrummet, eller minns jag helt fel?!

Så himla glammigt är det i alla fall inte och jag har ställt alla produkter i lådor från Glossybox 😛 Lådan till vänster innehåller egentligen min killes produkter men min hudvård från REN skincare får också stå där.

mittbadrum4
I hårväg så hittar man mest produkter från Kérastase, Maria Nila och Shu Uemura.

mittbadrum2
Rengöringen från danska Beauté Pacifique har jag nyligen börjat använda. Jag brukar avsluta min rengöring med tonern till höger. Det känns verkligen att den innehåller alkohol men den torkar inte ut huden. Den tar bort de allra sista resterna av sminket och är superbra tycker jag 🙂
mittbadrum3
Sen måste jag tipsa om den här deokrämen från danska Matas som är min killes favoritdeo. Han köper alltid på sig 4-5 st när vi är i Danmark 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..