Meny
FÖRE & EFTER / HÅRVÅRD & STYLING / NYA PRODUKTER

Color Refresher

IMG_7658IMG_7662colorrefresherJag är väldigt guldig och varm i mina undertoner vilket gör att när jag är blond så blir håret lätt gult. Jag måste alltså underhålla det en hel del för att behålla de askiga tonerna. Jag har beställt hem en färgbomb men den har inte kommit än så jag bestämde mig för att testa en nyhet från Schwarzkopf tillsvidare.

Den finns både för blondiner och brunetter och ska hjälpa till att fräscha upp färgen mellan frisörbesöken. En flaska räcker till 6 tvättar, eller 3 tvättar om du har långt hår.före-efterEfterbilden är tagen direkt efter föning utan stylingprodukter.

Så, vad tycker jag om produkten och resultatet?

Jag är inte så imponerad tyvärr. Då “färgen” är en mousse så tycker jag att det är skitsvårt att veta hur mycket jag har använt och den försvinner in i håret så snabbt så jag har svårt att veta hur mycket jag ska använda. Jag lät det sitta i ett par minuter (rekommenderat är 3 min) men ändå ser jag ingen skillnad, ja tycker till och med att det ser ännu varmare ut efter?! :-(

Vad tycker ni? Har ni testat den?

530 Comments

Leave a Reply