Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / NYA PRODUKTER

No7 Early Defence

sponsorskylt_No7no7No7 lanserar nu en helt ny hudvårdsserie; Early Defence som är speciellt framtagen för en yngre hud. Att man inte behöver ta hand om sin hy när man är i 20-30 års åldern är helt fel. Desto tidigare man börjar, desto mer kan man förebygga.

Att skydda huden mot solexponering och yttre påfrestningar är viktigt om man vill förebygga synliga tecken på åldrande. Därför innehåller denna serie bland annat en UVA-teknik som ger huden ett bra skydd.no7-earlydefenceSerien innehåller en dagkräm, en nattkräm samt en ögonkräm med noggrant utvalda ingredienser som stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin för att bibehålla hudens spänst och elasticitet.

Jag tycker att det är svårt att hitta hudvård som passar mig, så i samarbete med No7 ska jag nu testa denna serie i 4 veckors tid och se vad jag tycker! :-)

Du hittar No7’s produkter hos 20% rabatt på alla anti-age serierna (gäller till den 20 mars) ! :-)

Se mer av No7 och denna kollektion under hashtagsen #SlowMoYourSkin och #No7Beauty samt @No7sweden på instagram!

No Comments

    Leave a Reply