Meny
NYA PRODUKTER / PRODUKTRECENSIONER

Hoola Zero Tanlines

benefit-hoolahoolaFörra helgen testade jag en ny brun utan sol produkt från BenefitHoola Zero Tanlines har en inbyggd svamp i korken. Svampen hjälper till att fördela färgen utan att det blir ränder eller fläckar. Man ser resultatet direkt och det går att bygga på flera lager om man önskar större effekt. Färgen duschas av, så denna produkt är endast för en dag/kväll.hoola-bronzer-notanlinesJag valde att testa på mina armar eftersom jag inte visar benen så ofta den här tiden på året ;-) Jag applicerade först ett lager men tyckte att det inte gav så stor effekt så jag la på ett lager till. Med två lager är inte skillnaden så där jättemarkant men jag ser den i alla fall!

När färgen börjar torka så är de svårare att få ut ränder och fläckar, så jag tycker faktiskt att det var lite svårt. Dock ska det tilläggas att jag är en rookie på BUS-produkter! :-P Jag upplevde inte att den färgade av sig men den luktar verkligen BUS.

Vad tycker ni? :-)

No Comments

    Leave a Reply