Meny
EVENTS / PRESSVISNING

LindaSweed

IMG_8486IMG_8464IMG_8403IMG_8410Här kommer lite bilder från i torsdags förra veckan då jag, Jakob och Antonia var inbjudna till lanseringsmiddagen av LindaSweed – ett samarbete mellan Linda Hallberg och SweedLashes grundare Gabbi.

Linda har fått designa helt egna lösfransar som är såå fina! Vi fick med oss fransarna hem och jag har redan hunnit testa dom, men jag tänker att jag skriver ett separat inlägg om dom lite senare idag :-)

Bilderna från restaurangen är rätt suddiga, men det visar väl bara att vi hade en riktigt trevlig kväll! Hehe :-) Vi höll till på den mexikanska restaurangen YUC som levererade en massa god mat och margaritas hela kvällen. En riktigt lyckad lanseringsfest med andra ord :-)

IMG_8422 IMG_8424 IMG_8445 IMG_8459 IMG_8471 IMG_8481Tack Linda, Gabbi & SweedLashes för att jag fick komma! ♥

No Comments

    Leave a Reply