Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

SweedLashes Linda Hallberg Edition

IMG_8550 IMG_8560 IMG_8564 Så, här kommer en närmare titt på samarbetet mellan Linda Hallberg och SweedLashes. Det är stockholmsbaserade Sudd&Lee som står bakom designen tillsammans med Linda själv. Hon har varit med och bestämt allt ifrån förpackningsdesignen till fransarnas längd och bredd. Coolt! :-)

Jag har aldrig varit sånt stort fan utan singelfransar (tidigare) då jag upplever att det tar sån tid att sätta fast dom. Men i detta set så kommer det faktiskt dubbel och trippelfransar vilket gör att det går mycket snabbare att bygga upp volym. Jag har såklart redan testat dessa och jag älskar dom! :-) Stor tumme upp!

Fransarna kommer inom kort att finnas hos bl.a. Åhléns.

IMG_8569IMG_8554

No Comments

    Leave a Reply