Meny
FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Ny mascara från Elizabeth Arden

IMG_8611IMG_8616 IMG_8613

Elizabeth Arden har släppt en ny mascara som jag har testat de senaste dagarna. Borsten är väldigt lång så den fångar upp nästan alla fransar i ett enda svep. Den separerar fransarna väldigt fint och bygger bra på längden utan att klumpa sig.

Det jag gillar med den här mascaran är att den håller volymen väldigt fint under dagen och fransarna känns mjuka. Den smular inte men eftersom jag har hårdtestat den så kan jag säga att den smetar av sig liiiite på locken efter ett svettigt löppass! Annars är den helt klart godkänd och en mascara jag skulle kunna tänka mig att köpa igen trots att den är lite dyrare :-)

Kostar 300kr och finns hos bl.a. Kicks.

föreefter

4 Comments

 • Discoduckan
  9 March, 2016 at 09:55

  Jag har inte en enda maskara som inte ligger som en sotning under mina ögon efter halva dagen. Vad gör jag för fel? Har ej vattenfast, kan det vara ett tips för mig?

  Reply
  • isastar
   9 March, 2016 at 12:22

   Hmm, jag har sällan det problemet så ja kanske inte är den bästa att ge råd. Meen jag hade nog valt en vattenfast mascara om jag var du!

   Reply
 • Discoduckan
  10 March, 2016 at 10:10

  Då ska jag testa det. Tack för svar söta!

  Reply
  • isastar
   10 March, 2016 at 12:32

   Inga problem! :-) Kram

   Reply

Leave a Reply