Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER

No7 Early Defence

sponsorskylt_No7IMG_8071Nu har jag testat serien Early Defence från No7 ett par dagar så jag tänkte att jag skulle berätta lite mer om produkterna och hur jag upplever att det går så långt :-)

early-defence-day-creamDagkrämen är fri från porblockernade ingredienser och innehåller SPF15 som ger solskydd hela dagen. Tummen upp! Förutom No7s Double Defence-teknologi (ginseng, mullbär, vitamin C och E) så innehåller den lipopeptider som hjälper till att upprätthålla hudens elasticitet. Sen innehåller den även sheasmör som vårdar och vitamin A som reducerar uppkomsten av fina linjer.

Än så länge är det för tidigt för mig att säga om den stramar åt och hjälper mot fina linjer men den har en skön konsistens och känns lätt på huden. Doften är fräsch och behaglig :-) Kostar 259kr /50mlno7creamnight-cream-early-defenceNattkrämen är återfuktande, hjälper huden att återhämta sig under natten och ger ett effektivt skydd mot tidiga ålderstecken. Förutom lipopetider så innehåller den även extrakt från alfalfa som stimulerar hudens kollagen och elastin (åtstramande effekt). Innehållet i övrigt liknar dagkrämens men den här har såklart inget UVA-skydd.

Nattkrämen är som vanligt lite fetare än dagkrämen, något jag normalt kan ha lite svårt för. Min hud ballar ur om jag har för feta krämer men den här funkar faktiskt bra eftersom den går in i huden rätt så snabbt! :-) Kostar 259kr /50mlearly-defence-eyecreamÖgonkrämen är berikad med vitamin C som hjälper till att minimera puffighet och mörka ringar. Eftersom huden runt ögonen är väldigt tunn och ömtålig så är det viktigt att man har en speciell kräm för detta område. Den här krämen innehåller lipopeptider, vitamin A, glycerin och sheasmör som vårdar och reducerar fina linjer runt ögonen. Kostar 229kr

Gör så här när du applicerar ögonkräm: Lägg endast kräm på benet strax under ögat och på brynbenet ovanför globlinjen. Du behöver inte lägga kräm runt hela ögonen! Eftersom huden är så tunn så kommer krämen ändå att spridas. Använd ringfingret när du applicerar krämen, ringfingret har man minst kraft i och gör att du inte trycker för hårt :-)no7eyecreamTa del av kampanjen och dela gärna med er av era bästa skönhet- och hälsotips under hashtagsen #SlowMoYourSkin #No7Beauty. Följ också gärna @No7Sweden på instagram.

Glöm inte att dom ända fram till den 20 mars har Apotek hjärtat! :-)

No Comments

    Leave a Reply