Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Kat Von D Lipstick Lolita & Agatha

katvond-lipstick katvondIMG_8228Ni har ju sett Kat Von D‘s läppstift Studded Kiss här i bloggen tidigare, men eftersom jag nu har två nya färger i min ägo så känner jag att jag vill visa dom för er!

Den mörkare Lolita är helt i min smak och jag har den med mig i fickan vart än jag går. Finishen är matt men den blir inte för torr utan känns skön under hela dagen. Stiftet håller dock inte för mat och dryck utan man behöver bättra på under dagen, men det gör jag så gärna eftersom hylsan känns så läcker att plocka fram! :-)

Finns att köpa på Sephora. Priset är jag inte säker på, någon av er som vet? :-)

Nu ska jag hjälpa Thomas förbereda lägenheten inför visning och sen ska vi ta en tur till Mall of Scandinavia. Jag åker till Italien på onsdag och känner att jag vill ha lite nya vårkläder med mig :-)

2 Comments

 • Lotta
  12 March, 2016 at 19:29

  Skulle gärna vilja se Lolita på! Det ser jättefint ut!

  Reply
  • isastar
   13 March, 2016 at 12:00

   Absolut! Jag ska ta med det i någon sminkning :-)

   Reply

Leave a Reply