Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

NYX Rocker Chic palett

NYX-rocker-chic-paletteeNYX-rocker-chic-paletteNYX-rocker-chic-palette-closeNYX-rocker-chic-swatch

Gooodmorgon på er! :-) Idag ska jag jobba hela dagen och sen ska ja hem och packa det sista. Imorgon går flyget till Italien och denna resa ska bli superkul, just för att den har med smink att göra ;-) Jag ska försöka blogga på plats eftersom jag blir där ända till på måndag. Dessutom tänkte jag ta med min GoPro och filma lite, kul va?

Ovan ser ni en ny ögonskuggspalett från NYX (i alla fall här i Sverige, den har funnits i USA ett tag.) som jag fick hem för ett par dagar sen. Palettens utsida är dekorerad med nitar och jag förväntade mig faktiskt lite mer “rocker chic” med tanke på namnet. Ni vet, sotade ögon.. lite mer power. Paletten har 3 ljusa skimrande skuggor och 2 bruna matta. Skuggorna är i helt ok kvalitet, något pudriga men det kommer man sällan undan hos budgetmärken.

Lockar Rocker Chic paletten dig? :-)

No Comments

    Leave a Reply