Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / NYA PRODUKTER

No7 Early Defence

sponsorskylt_No7no7-earlydefenceNu har jag testat Apotek Hjärtat.

Här är mina 5 bästa hudvårdstips:

  • Rengöring är A och O. Tvätta ditt ansikte både morgon och kväll, oavsett om du har varit sminkad eller inte. Avgaser och annat i luften lägger sig också på huden och behöver tvättas bort.
  • Besök en specialist och gör en hudanalys. Få sedan hjälp att hitta krämer för just din hud. Jag fick t.ex. veta att jag ännu är för ung och inte bör använda anti-age krämer då dom har för aktiva ingredienser för min hud. Därför passar Early Defence mig väldigt bra!
  • Drick mycket vatten! Det får man ju jämt höra, men det är ett av mina bästa tips. Vatten utifrån torkar ut medan vatten som kommer inifrån återfuktar huden.
  • Försök att inte klämma finnar. Jag vet att det kan vara supersvårt att hålla sig ifrån ibland men oftast blir det bara värre av att klämma. OM du känner att du måste klämma så se till att dina händer och naglar är helt rena.
  • Återfukta huden under dagen. Huden kan kännas extra torr på vintern eller om man sitter mycket framför en dator. Mitt tips är därför att ha med en återfuktande sprej som du kan spreja på under dagen.

Dela gärna med dig av dina egna tips under hashtagsen #SlowMoYourSkin och #No7Beauty. Följ även gärna No7 på instagram under @No7Sweden

early-defence-eyecream

No Comments

    Leave a Reply