Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / MINA MAKEUPLOOKER

Kat Von D – Lolita

lolita-lipstickIMG_8825 copyJag fick en fråga om jag kunde visa hur Kat Von D’s läppstift Lolita ser ut på så här kommer 2 bilder. Jag äääälskar den här färgen och tycker att den funkar både till vardags och till fest. Stiftet är matt men inte för matt så att det blir torrt utan ger en behaglig känsla.

I övrigt så kan ja säga att bild nummer två visar hur jag ser ut dagligen. Jag bär sällan ögonskuggor i vardagen utan för mig så räcker det med en bra bas med foundation, puder, contour+highlight och rouge. Sen fyller jag i ögonbrynen eftersom det ramar in ansiktet och mascara som förstorar och öppnar upp ögonen. Mitt vardagssmink tar ca 15 min att lägga, that’s it :-)

Hur sminkar ni er till vardags?

4 Comments

 • Lotta
  19 March, 2016 at 00:27

  Tack så mycket! Gud så fint det är! Precis lagom, inte skrikigt rött, utan som du skriver, passar både vardag och fest. Det vill jag ha! Får skriva på önskelistan.
  Till vardags sminkar jag mig sådär lagom mycket. Ögonskuggor är svårt för ögonen vattnas, men förutom basen med ögonbryn brukar jag ha fransmarkering som jag förstärker i yttre ögonvrån så det ser ut som en eyeliner. Penna går fortast, annars gillar jag geleyeliner. Den mörkbruna vanliga pennan från Isadora är den jag vanligtvis har. Och så mascara. På läpparna vad jag känner för den dagen, men jag är inte främmande för knalliga färger eller riktigt rött även om det är mitt i veckan och jag jobbar. Älskar eyeliner och läppstift!

  Reply
  • isastar
   19 March, 2016 at 07:47

   Jaa, det är superfint! Jag hade det hela dagen igår här i i Italien och det satt bra från morgon till kväll, med lite påbättring efter mat! Va roligt, tack för att du delar med dig! Älskar att f¨å läsa sånt här :-)) kram

   Reply
 • Maria
  27 June, 2016 at 03:44

  Hej! Vill verkligen köpa den, men vet inte från vart då typ inga svenska butiker säljer den, vart kan man få tag på den?:)

  Reply
  • isastar
   27 June, 2016 at 13:58

   Kat Von D säljs bara på Sephora här i Sverige. Tyvärr finns dom ej på nätet så bor du inte i någon stad där Sephora finns så kan du ju alltid be en vän köpa åt dig kanske :-) Kram!

   Reply

Leave a Reply