Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / FÖRE & EFTER / NYA PRODUKTER

L’Oréal Glam Bronze Cushion De Soleil

IMG_8781 IMG_8788 IMG_8791L’Oréal fortsätter i cushion-spåret och lanserar en bronzer! 

På samma sätt som cushion foundations så är formulan flytande och har en medföljande applikatorsvamp. Jag har haft lite svårt för hela den här cushion-trenden som varit ett tag nu. Den har inte riktigt lyckats övertyga mig.

Så vad tyckte jag om denna produkt då? Först blev jag en aning rädd då färgen ser väldigt täckande ut direkt på svampen. Jag testade dutta lite på handen och den gav en rätt så skir täckning, om än något orange. Efter en del duttande så vågade jag testa den i ansiktet.

Jag kan tänka mig att den här produkten känns fräschare att använda på sommaren då den ger en solkysst look. Nu när jag är vinterblek så ser det inte så bra ut till min vita hals och jag ser mest skitig ut :-)

Den känns skön och återfuktande på men om jag får välja så har jag hellre en bronzer i puderform. Sorry cushion!

Är du sugen att testa så blir den din för 199kr.loreal

2 Comments

 • Annika
  20 March, 2016 at 20:59

  Jag som älskar att vara brun tycker att ditt resultat är jättefint :-)
  Lite nyfiken på denna, men Maybellines BB Bronzer är så bera att jag inte vet om det är värt att byta.

  Reply
  • isastar
   22 March, 2016 at 12:02

   Tack! :) Den har jag inte provat faktiskt så jag vågar inte svara på det!

   Reply

Leave a Reply