Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Skärtorsdag

IMG_8941När jag åkte till Italien hade jag med mig det här torr-schampoot från L’Oréal som är skitbra! Det fräschar upp håret utan att göra det kladdigt eller tungt – man får verkligen den nytvättade lena känslan. Luktar underbart också! Flaskan är ganska dryg så den räcker länge, även för mig som har tjockt och långt hår. Me like! :-)

Idag har det varit tyst här inne, jag har legat i sängen och soffan mest hela dagen. Vaknade imorse med magkramper och illamående så det var bara att ta en tablett och gå och lägga sig igen :-( Trist! Men nu är det lite bättre. Har haft så här ett par dagar nu, antar att min mage kanske inte pallade med alla kolhydrater (pasta,pizza,croisanter) i Italien.. IBS är inte kul!

Därför blir det en lugn kväll här hemma. Imorgon ska vi träffa min mamma och pappa en snabbis för lunch och sen har jag och Thomas planer på att börja fotografera möbler som ska säljas på blocket. Längtar SÅ mycket tills vi får lägenheten!! :-)

Kram på er och ha en fortsatt fin skärtorsdag!

2 Comments

 • Lotta
  25 March, 2016 at 14:05

  Hoppas du mår bättre och Glad Påsk!

  Reply
  • isastar
   26 March, 2016 at 10:27

   Tack, jag mår bättre nu! :) Glad Påsk till dig med Lotta!

   Reply

Leave a Reply