Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Graphic Eyes

IMG_9142IMG_9175 IMG_9146 IMG_9148 IMG_9149 IMG_9150Jag har fått hem en helt fantastiskt fin box från tyska Zoeva. Lådan är en limited edition produkt och innehåller 16 vattenfasta ögonpennor med krämig formula. Jag har testat ett par av Zoevas ögonpennor tidigare och visste sedan tidigare att dom är grymma. Dom är VÄLDIGT vattenfasta och sitter på plats hela dagen! :-)

Graphic Eyes + Box ligger på 79 euro men man kan också köpa pennorna separat. Finns att köpa på www.zoeva-shop.de

Gula After the disco och gröna Good Karma är mina nya favoriter. Cool Factor har jag bloggat om tidigare då den faktiskt är en dupe på MAC’s ögonpenna industrial.

// I’ve received an amazing box from the german brand Zoeva. The box is a limited edition and contains 16 waterproof eye pencils with a creamy formula. I already have some pencils from Zoeva so I already knew that they are awesome. They are REALLY waterproof and stays on all day long :-) The box costs 79 euros at www.zoeva-shop.de. The yellow After the Disco and the green Good Karma are my new favorites. I wrote a post about Cool Factor a while ago, it’s a dupe to MAC’s eye pencil industrial.

zoeva-graphic-swatcheszoeva-graphic-eyes-swatch

3 Comments

 • Sofia
  29 March, 2016 at 13:41

  Alltså denna!!! Vill haaaaaa!!! SÅ fiin!

  Reply
  • isastar
   29 March, 2016 at 14:11

   Ja vet, så himla fin box!! :-)

   Reply
 • Danielproof
  23 September, 2023 at 23:52

  https://interpharm.pro/# indianpharmaonline review
  online pharmacies no prescription – internationalpharmacy.icu Their flu shots are quick and hassle-free.

  Reply

Leave a Reply