Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / NYA PRODUKTER

Serum från Löwengrip Care & Color

IMG_8739Jag har testat en ny produkt från LCC, Isabella Löwengrips egna märke (om någon av er missat det). Jag ska erkänna att jag sällan använder serum, men då jag har varit lite torr i pannan under den senaste tiden så har jag gett den chansen eftersom den beskrivs som rikligt återfuktande och balanserar en torr hud.

Min första tanke är att pumpen inte känns riktigt rätt för produkten. Serumet är som en genomskinlig olja och jag tycker att det kom ut för mycket produkt.

Produkten känns skön på huden och går in relativt snabbt. Huden blir väldigt återfuktad och jag känner skillnad redan när jag sminkar mig.

Så här i efterhand hade jag nog valt att lägga den här produkten där jag var som mest torr och inte i hela ansiktet, den är lite för återfuktande för mig. Under dagen så smetade min mascara ut sig under ögonen och den smetar ALDRIG ut sig vanligtvis, huden blev för fet och jag la den troligtvis för nära ögonen.

Jag skulle inte välja att använda denna produkt på en person med fet hy men för en torrare hud eller torra partier är den riktigt bra! :-)

Kostar 299kr och finns hos bl.a. Kronans Apotek.

No Comments

    Leave a Reply