Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Schampo som gör håret tjockare!

sachajuan-thickening

Äter lite frukost och tittar på Game of Thrones just nu, har helt fastnat för den serien. Har ni sett den? Ska strax göra mig i ordning då jag och Thomas ska åka till Bygma och kika på duschvägg och lite sånt till vår nya lägenhet. Vi har tänkt att vi ska göra om lite och så ska vi såklart måla och fräscha upp rummen. Det är redan en fin lägenhet i gott skick (huset är bara 8 år gammalt) men det är alltid skönt att fräscha upp lite tycker vi :-)

Jag har förresten provat SACHAJUANs Thickening Conditioner och Thickening Shampoo som verkligen håller vad det lovar. Jag har väldigt långt och tjockt hår i mig själv men tycker ändå att det är kul att få lite extra volym. Vanligtvis brukar jag inte se så stor skillnad men med denna serie ser och känner jag skillnaden direkt efter föningen.

Tyvärr så funkar den därför inte på mig, mitt hår blir FÖR tjockt att det istället blir omöjligt att hålla. Det trasslar sig och blir som svinto så ja måste borsta håret flera gånger om dagen. Alltså är detta INTE ett schampo för dig som redan har tjockt hår! Men grattis till dig som har ett tunt hår, du borde verkligen prova denna serie! :-)

No Comments

    Leave a Reply