Meny
EVENTS / LÄPPAR / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Lancome & Beck

lancome-eventkiss-wall lancome-event2 lancome-event3 lancome-juicy-tubes lancomeisabelleHej hjärtan! Helgen är redan över, vad hände?! Imorgon är det dags för en helt ny vecka och jag tror att den kommer bjuda på en hel del :-)

Jag kom precis hem ifrån Daniel som hade bjudit över ett gäng för att se nya BECK filmen tillsammans med Cmore. Som vanligt så bjöds det på supergod mat och vi alla satt helt spända framför filmen. Det påstods att detta var den sista filmen i serien men jag tror att det kommer en till pga. hur den slutade. Har ni sett den, vad tror ni?

Nu har jag precis kommit hem och när jag sjönk ner i soffan så kom jag på att jag inte har visat bilderna från ett event jag var på i veckan. Lancome har släppt nya läpp-produkter och bjöd på lite mingel :-) Jag fick med mig en del produkter med hem så jag ska visa er mer inom kort!

No Comments

    Leave a Reply