Meny
HEMMA HOS OSS / ISABELLE TIPSAR / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Säljer min älskade sminkväska!

Nu är det dags! Jag säljer min älskade sminkväska från NYX cosmetics som har hängt med ut på en hel del jobb, dock alldeles för få. Jag jobbar inte så jättemycket med frilans längre.. tiden räcker liksom tyvärr inte till :-( I samband med vår flytt så har jag lovat min kära (blivande) sambo att verkligen gå igenom allt vad heter skönhet (jo, det är faktiskt lite för mycket) och göra mig av med det som jag faktiskt inte behöver/använder. Därför känner jag att denna fina väska nu kan få glädja någon annan och sedan får jag ha mitt smink hemma i byrån istället.

Jag har fått plats med allt möjligt jag kan tänkas ha behövt ha med mig ut på sminkjobb. Den är väldigt smidig då den har 4 hjul och utdragbart handtag.

Så är du intresserad eller vet nån som kan tänkas vara intresserad så släng iväg ett mail till mig på isabelle@isastar.se :-)

Den finns att hämta i Solna och just nu kostar den 300USD ca 2443kr på den amerikanska hemsidan så kom gärna med ett rimligt bud!

NYX4tiertraincase

22 Comments

Leave a Reply