Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Urban Decay Afterglow

urban-decay-afterglowurban-decay-afterglow-sideurbandecay-afterglow-highligher

Urban Decay kan verkligen konsten med att skapa snygga förpackningar med fina detaljer OCH ha bra innehåll, tycker jag. Eftersom highlighters ligger rätt i tiden just nu så vill jag visa er dessa tre Afterglow 8-Hour Powder Highlighter i nyanserna Sin (champagne), Fireball (peach) och Aura (pink).

Konsistensen är krämig och mjuk vilket gör att dom ger ett perfekt glow utan att se pudrigt eller glittrigt ut. Jag älskar dom!!

Kostar 270kr styckurban-decay-afterglow-sinSin – En ljus champagnefärg.urban-decay-afterglow-fireballFireball – Persikofärgat med rosa skiftningar.urban-decay-afterglow-auraAura – En ljus lite kallare rosaurban-decay-afterglow-swatchDet är sjukt svårt att få en rättvis swatch-bild då dom gör sig bäst i skiftande ljus. Sin är helt klart min favorit just nu och jag bär den självklart denna onsdag till ära :-)

7 Comments

Leave a Reply