Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Urban Decay XX Vice Ltd Reloaded

Urban-Decay-Vice-Reloaded-paletteUrban-Decay-Vice-ReloadedUrban-Decay-Vice-Reloaded-palettUrban_decay_vice_reloaded_paletteUrban Decay firar 20-årsjubileum och kommer därför under årets gång att lansera produkter i begränsade upplagor! Först ut har vi bland annat en uppföljare till den populära paletten Vice Ltd. Förra året så blev alla skönhetsintresserade världen över helt galna när den kom. Därför har man nu tagit fram en ny palett med hela 20 skuggor med allt från vintagenyanser som går långt tillbaka i tiden (som Gash, Acid Rain och UV-B) blandat med skuggor från nuvarande kollektioner med måste-ha begär.

För första gången har de flesta nyanserna den förnyade formulan (Pigment Infusion System) som håller kvar pigmenten och ger färgerna en otrolig färgåtervinning. Skuggorna är amaaazing!

UD XX Vice Ltd Reloaded, I love you! ♥

Denna palett kommer i mycket begränsad upplaga och kostar endast 555 kr. Med “endast” menar jag att du får en sjukt bra palett till ett bra pris, enligt mig :-) Löp och köööp!Urban-Decay-Vice-Reloaded-shadowsIMG_9559IMG_9568Urban-Decay-Vice-Reloaded-Palette_closeJag älskar hela designen och alla dess små detaljer! ♥

2 Comments

 • Anna
  20 April, 2016 at 13:52

  Var hittar jag den??

  Reply
  • isastar
   20 April, 2016 at 13:53

   Kicks har Urban Decay! :-)

   Reply

Leave a Reply