Meny
EVENTS / ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Swedish Beauty & Cosmetics Awards

IMG_9680 IMG_9685Idag är en stor dag i skönhetsbranschen, ikväll hålls nämligen Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2016 i vackra Mûnchenbryggeriets lokaler här i Stockholm. Under kvällen samlas branschfolk och årets bästa skönhetsprodukter ska koras!

Jag fick en inbjudan och borde väl kanske gå men jag valde att tacka nej. Ska jag vara helt ärlig så är jag inte så mycket för galor och känner mig alltid lite malplacerad på stora events :-P Nästa år kanske! :-) Istället ska jag spendera kvällen med att provsminka en blivande brud vilket ska bli väldigt kul. Det är något speciellt med att sminka någon som ska gifta sig :-)

Jag fick förresten hem ett par läppglansstick från Yves Rocher som är nominerade i årets gala! Har ni testat dom? Jag tycker dom är fina på men blir något ojämna i färgen. Vi får väl se om YR kammar hem priset ikväll :-)

No Comments

    Leave a Reply