Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

The Ritual of Karma

IMG_9697IMG_9692IMG_9693IMG_9690 IMG_9706 IMG_9709IMG_9752 IMG_9756 IMG_9766I onsdags bjöd Rituals tillsammans med presskontakterna in till ett event på Berns för att visa den senaste kollektionen The Ritual of Karma. Vi var ett härligt gäng tjejer som hängde i den vackra klocksviten och det bjöds på handmassage, hennatatueringar, tilltugg samt att man fick bli spådd om man ville (läs: vågade, haha!).

Jag passade faktiskt på att spå mig eftersom jag aldrig har provat det tidigare. Spådamen sa mer saker om min personlighet och hur jag är som person än om framtiden men hon lyckades pricka helt rätt på en hel del! :-)

Efter eventet var slut så åkte jag hem och hämtade både packning och pojkvän. Vi fick äran att bo i klocksviten under natten så vi checkade in och beställde upp sushi på rummet innan vi la oss i sängen och såg på tv. Mysigt att få bo på hotell sådär mitt i veckan! :-)

Jag provade en hel del av produkterna ur nya kollektionen men jag fick dessvärre inte med mig några hem så jag kan inte visa er så mycket mer just nu, men det kanske kommer framöver! :-)

Tusen tack till Rituals och Presskontakterna för mysigt event och vistelsen på Berns!

No Comments

    Leave a Reply