Meny
ISABELLE GILLAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Fler vår-lacker så här i regnrusket!

IMG_9659XOXO-Hugs & kisses, FTW-For the win, TLC-Tender loving care, IRL-In real life, WYWH-Wish you where here, BFF-Best friends forever, YOLO-You only live once, NOTD-Nails of the dayIMG_9669Hej finisar! Alltså jag var varit såå seg hela dagen, måste bero på vädret..helt grått och trist! Nu är jag i alla fall sminkad och på väg ut genom dörren. Ska åka till en kompis där de är lite förfest och sen är vi ett STORT gäng som ska ut idag då en av mina bästa vänner flyttar till Göteborg imorgon, buhuu :-( så vi ska ha lite hejdå-fest för henne.

Har ni sett Depends nya vårlacker förresten? Kollektionen heter BFF’s forever, passar bra idag :-) Färgerna är jättefina och jag har redan testat det rosa “FTW – for the win” som ni kan se. Dock blev jag lite missnöjd med täckningen, de vår svårt att få det jämnt och snyggt. Har även testat det beiga “IRL – In real life” och det tyckte jag var lite bättre!

Nu måste jag springa. Ha en fin lördagkväll allihopa ♥

No Comments

    Leave a Reply