Meny
HEMMA HOS OSS / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Hej Lördag!

homeGoooodmorgon!

Alltså, är det okej med er om ja blandar in lite inredning här i bloggen ibland? På min lediga tid sitter jag nämligen bara och kollar inredningsbloggar och pinterest just nu. Thomas och jag pratar typ inte om annat än vår nya lägenhet och vi besöker inredningsbutiker varje helg. Jag har liksom daglig nedräkning till vi får nycklarna, gaaah! Vill bara flytta nu :-)

Vi har hittat och beställt alla stora möbler så nu är det dom små detaljerna som saknas. Jag har såklart varit inne och spanat på mina kära kollegors bloggar här på DV och dom skriver om så mycket fin inredning. Liljan från Skultuna har liksom aldrig intresserat mig förut men nu vill jag HA den! :-) Sen vill jag ha hela serien Swedish Grace från Rörstrand (den har även min mamma och pappa hemma). Handtvål och handkräm från Molton Brown och/eller Rituals har vi bestämt oss för att ha i badrummen. Roliga och fina prints har vi hittat hos Desenios och jag tror att dom två här ovan kommer passa perfekt i anslutning till vårt nya kök. Underlägget från Men At Work har jag sett finns med SUNDSVALL (min hemstad) dock säljs den bara i Royal Designs butik i Sundsvall vilket gör att jag skickat mamma dit typ dagligen för att se om den kommit in. Den är slutsåld! :-( Och sist men inte minst vill jag ha massa härligt doftande (och vackra) doftljus bl.a. från Voluspa.

Nu ska jag ta tag i dagen, ha en fin lördag allihopa! ♥

2 Comments

 • Lotta
  23 April, 2016 at 20:05

  Jag läser gärna lite personligt/inredning också! Bara roligt!
  Visst är det härligt när man går och väntar och längtar till något nytt!

  Reply
  • isastar
   23 April, 2016 at 20:24

   Tack för din feedback! Det kommer nog dyka upp lite då och då ;-) och ja, jag längtar ihjäl mig hehe!

   Reply

Leave a Reply