Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Event med Maria Nila

Maria-nila-youmaria-nila-event-salong-you-vassprmaria-nila-salong-youmaria-nila-healmaria-nilamaria-nila-veganmaria-nila-event-salong-youGodmorgon! :-) Igår var jag inbjuden till ett event tillsammans med Maria Nila och Vass PRSalong You. Jag har hört talas så mycket om denna salong men aldrig besökt den så det var kul att få se vart den låg och hur den såg ut :-) Maria Nila släpper nu en ny serie som heter Head & Hair Hela. Serien är färgbevarande och stimulerar hårtillväxten samtidigt som den motverkar håravfall, torr hårbotten och mjäll.

Jag har inte hunnit prova serien ännu men jag gillar Maria Nilas produkter annars och använder flera av deras andra serier, så jag tror att jag även kommer gilla denna. Det jag speciellt gillar med detta märke är att alla produkter är 100% veganska och innehåller inga konstigheter så som sulfater och parabener.

Börjar säljas i slutet av april/början på maj. Schampo 350ml 249kr, Balsam 300ml 249kr och masque 250ml 279kr.

2 Comments

 • Elin
  18 May, 2016 at 10:34

  Funderar på att testa dessa mot min känsliga hårbotten. Har du hunnit testa än? Så fall vad tyckte du? :)

  Reply
  • isastar
   18 May, 2016 at 11:01

   Ja, jag har faktiskt använt dom 2-3 gånger nu och jag gillar dom! :-) Jag har också känslig hårbotten men Maria Nila överlag funkar bra för mig, dessa är inget undantag! :-)

   Reply

Leave a Reply