Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON / PRESSVISNING

IsaDora Tropical Paradise

isadora-tropical2IsaDora-eventet förra veckan fick jag med mig sommarkollektionen Tropical Paradise hem. Kollektionen är inspirerad av Amazonas tropiska färger och är verkligen en färgklick :-) Låt oss ta en närmare titt!

isadora-tropical3isadora-twist-up-gloss-stickTwist-Up Gloss Stick, 129kr

Mjuk, krämig formula med mycket glans. Ni har säkert sett dom förr? Nu kommer 3 nya färger, 40 Peachy Pink, 41 Paradise Punch och 42 Fuchsia.

isadora-tropical-nailpolishWonder Nail, 79kr

Tropiska nyanser av orange, korall, blått och cerise. Wonder Nail kommer i totalt 4 nya färger (jag saknar den blå/lila). Jag gillar IsaDoras nagellack! Dom sitter väldigt bra och jag gillar den breda penseln.

isadora-eyeshadowisadora-swatch-eyeshadowEye Shadow Quartet, 139kr

Krämiga och silkeslena skuggor med bra pigment. För ett par år sedan gillade jag inte alls IsaDoras ögonskuggor men numera är pigmenten riktigt bra. Jag vill göra en sminkning med den här paletten! :-)

isadora-waterproof-mascaraBuild-Up Mascara Extra Volume Waterproof, 139kr

I färgen Ocean Blue har en snabbtorkande formula och blir sedan vattenfast. Jag har alltid varit lite skeptisk till blå mascara men det kan bli lite läckert om man använder blått på nedre fransarna och svart på de övre. Jag ska visa er i en sminkning tänkte jag!

isadora-kajal-waterproofPerfect Contour Kajal Waterproof, 89kr

Krämig, högpigmenterad och vattenfast kajalpenna. Dom sitter som BERG, så vattenfast är dom absolut! Dock tycker jag att dom är något torra i formulan men det gör mig inte så mycket.

isadora-tropical

I serien ingår även ett bronzing powder, men det fick jag inte heller med mig.

Är det något som lockar i IsaDoras nya Tropical Paradise kollektion? :-)

No Comments

    Leave a Reply