Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Bronzing Shimmer Oil

IMG_0142IMG_0152ÄNTLIGEN lite sol! Idag gick vi ut hela gänget på lunchen och bara nöjt av solstrålarna. Nu känns det verkligen som vår och helt plötsligt började man svettas i vårjackan istället för att frysa, härligt! Jag sprang in på H&M efter jobbet och köpte nya ballerinaskor. Nu är det liksom dags att byta ut vinter- mot sommargarderoben! Det jobbiga är bara att visa benen när man är så blek. IsaDora har dock kommit med en ny produkt som hjälper till att ge lyster till en tråkig vinterhud. En olja som man kan smörja in överallt på kroppen :-)

Annars har det varit lite tyst här idag. Det är svårt att få tiden att räcka till ibland när man både jobbar heltid och bloggar. MEN nu har jag laddat upp med en massa material så nu kommer det både sminkningar och tutorials i dagarna! :-) Vad är roligast att läsa om tycker ni? Gillar ni produktnyheter och recensioner?

Kram och godnatt på er! ♥

1 Comment

  • online roulette reddit
    30 June, 2023 at 20:53

    Spot on with this write-up, I actually think
    this site needs much more attention. I’ll probably be returning to see more, thanks for the information!

    Reply

Leave a Reply