Meny
FÖRE & EFTER / FRÅGOR & SVAR / GUIDER & TUTORIALS / ISABELLE TIPSAR / ÖGON / TIPS & TRICKS

Steg för steg: Fylla i ögonbrynen!

Om det är något jag ofta får frågor och kommentarer om så är det mina ögonbryn. Jag fyller i mina bryn väldigt mycket vilket många faktiskt inte tror. Just nu använder jag mig av en dip brow pomade från NYX cosmetics som jag tycker har en bra konsistens. Jag vill ha den lagom krämig för att kunna måla skarpt och fylla i där jag inte har så mycket strån. Jag använder en snedskuren pensel i syntet.

Nu är det ett tag sedan jag gjorde en bryn-tutorial så jag bestämde mig för att göra en ny :-) Hoppas ni gillar den!eyebrow-tutorialNu ska jag bara jobba ett par timmar till och sen ska jag faktiskt iväg på ett event med just NYX cosmetics. Sen ska jag skynda mig hem för jag och min kille ska bila upp till Sundsvall ikväll och bli där över helgen. Så mysigt att få hälsa på familjen och vännerna, har inte varit uppe sedan i julas ♥

366 Comments

Leave a Reply