NYX pop up store Stockholm

nyx-loreal
nyx-lindahallberg
nyx-preevent
nyx-stockholm
nyx-station
nyx-åhlens
I onsdags var jag inbjuden tillsammans med ett gäng bloggare till ett intimt pre-event tillsammans med NYX på Absolut Atelier. Linda Hallberg var på plats och demade en look för kollektionen Full Throttle. Sedan gick vi tillsammans till Åhléns city där NYX nu har öppnat en pop up butik. Kul! Vi fick chans att handla först av alla men jag köpte faktiskt ingenting. Jag har ju en hel del NYX-produkter redan eftersom jag jobbat med NYX tidigare 🙂

Var någon av er där? 

lina-linda
Fina Lina och Linda! 🙂
invig3
Haha jag störde mig på att ljuset kom ovanifrån. Ljuset äter upp ögonbrynen ju! haha. Bild lånad av Linda 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..