Meny
GUIDER & TUTORIALS / ISABELLE TIPSAR / MINA MAKEUPLOOKER / TIPS & TRICKS

Tutorial: Goldmine

Hej på er! Laddade för en ny vecka? Det är jag :-) Tänkte börja denna måndag med att visa er en tutorial för gårdagens sminkning. Jag har använt mig av XX Vice paletten från Urban Decay som jag visade er för ett tag sedan.

Idag ska jag jobba hela dagen och ikväll ska jag faktiskt prova på mitt första träningspass med en PT, vilket ska bli superkul! :-) Ha en fortsatt grym måndag ♥makeup-tutorial1. Lägg en primer över locket och börja sedan med att applicera färgen “goldmine” på mitten av locket. Tips: Jag fuktade min pensel med setting spray för att få färgen mer intensiv.

2. Fortsätt sedan och lägg färgen “smog” på ytterkanten av ögonlocket. Tona ihop den med “goldmine”.

3. Lägg sedan färgen “Twiced Baked” helt ut i ytterkanten av ögonlocket.

4. Ta sedan en fluffig pensel och tona ut skuggorna i globlinjen. Du kan även använda dig av färgen “laced” som hjälp.

5. Lägg lite av “twice baked” även under ögat i franslinjen.

6. Gör samma med goldmine, lägg den i ögonvrån och tona ihop den med “twiced baked”.

7. Gör en fransmarkering i svart samt tona in lite svart skugga i nedre fransraden.

8. Måla en eyeliner med vinge.

9. Applicera lösfransar och måla sedan över de lim som inte blir genomskinligt.

10. Applicera mascara så att dina egna fransar blandas med lösfransarna och du är klar! :-)

Här är alla produkter och verktyg jag använde för denna look.

green5

2 Comments

Leave a Reply