Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖGON

Mascara-favorit!

IMG_8616

Kommer ni ihåg den här mascaran som jag skrev om för ett tag sedan? Den har blivit en av mina nya favoriter! När den var ny tyckte jag att den var något blöt/kladdig i konsistensen men det är ju mascaror ofta när dom är nya. Efter ett par användningar så går den liksom till sig. Jag tycker att borsten separerar så fint! Jag ska precis börja på min andra hylsa nu :-)

Idag ska jag iväg på en butiksöppning av ett nytt sminkmärke. Spännande! Tyvärr glömde jag kameran hemma. Jag vet inte om min hjärna fick en black out eller om jag var sjukt trött imorse för jag glömde även matlådan och hörlurarna. Herregud!

Förresten, ni får jättegärna komma med tips på vad ni vill läsa om och se mer av här i bloggen! :-)

No Comments

    Leave a Reply