Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL

Ciao Italia!

IMG_5607IMG_5609IMG_5615

Godmorgon! Jag har fått äran att tillsammans med bästa Daisy Beauty och ett gäng härliga beautynördar åka till ITALIEN!! Vi åker idag och har 3 dagar i Rom där det bjuds på både skönhetsföreläsningar, god mat, sevärdheter och säkert även en del regndroppar om man ska tro SMHI. Men, det gör mig faktiskt inte så jättemycket. Jag har varit i Rom två gånger tidigare, senast för ett år sedan så jag har liksom sett väldigt mycket av staden redan. Det betyder att jag istället kan hänga i butiker med tak över huvudet, hehe.

Jag fick hem den här jättefina necessären från LCC (svenska By Malina står bakom designen) i veckan och den får hänga med på denna resa. Den känns somrig och fräsch! :-) Både deon (har velat testa LCC’s deo jättelänge) och Foot Balmen får också hänga med. Jag tänker att fötterna nog kommer bli trötta av alla kullerstenar i Rom så den kommer säkert till användning :-) SPF50 känner jag inte att jag behöver denna gång, så den får jag spara till nästa resa som förhoppningsvis är lite soligare ;-)

Kram på er, vi hörs snart och ha en fin fredag! ♥

1,560 Comments