Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Skandinavian Strobing

IMG_6037 IMG_6040Har ni hört talas om det danska märket Tromborg? Det är ett par år sedan som jag för första gången kom i kontakt med detta märke. Jag fick äran att träffa grundaren och skaparen Marianne Tromborg igår. Jag ska berätta mer om varför jag träffade henne. Först vill jag bara visa er en ny produkt som jag fick med hem, en highlighter! Ni som känner mig vet hur såld jag är för denna typ av produkt. Den här highlightern är finmald och bakad och ger en lyster utan att bli glittrig. Om man jämför den med hypade Mary-Lou Manizer så är denna lite mer bronzig i tonen och kommer med passa så bra på mig när jag fått lite sol i sommar! :-D

Sugen? Tromborg har tidigare funnits i Sverige men kommer göra en nylansering nu i sommar! :-)

 

No Comments

    Leave a Reply