Meny
GUIDER & TUTORIALS / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

20 dagar kvar!

Herregud så snabbt tiden går, det känns som det var igår vi satt och skrev på alla papper (det var i februari) och nu är det bara 20 dagar kvar tills vi får nycklarna till lägenheten! Gaaah det ska bli så jäkla kul! För första gången kommer jag ha en lägenhet som jag kan kalla MIN. Jag har liksom bara bott på tillfälliga platser sedan jag flyttade hemifrån för 9 år sedan. Jag har bott på tre ställen i Stockholm; Karlaplan, Mariatorget och nu Solna. Sen har jag bott på Mallorca två somrar, en sommar på Kreta och en i Turkiet samt en vinter på Gran Canaria. För er som inte vet så jobbade jag som reseledare ett par säsonger vilket gjorde att jag flyttade runt en hel del. Men nu är det alltså dags att bo in sig på riktigt! :-D

Förresten, jag hittade en guide till en jättefin och enkel håruppsättning på nätet för ett tag sedan. Jag ska försöka mig på att göra något liknande till midsommar har jag tänkt. Vill bara ljusa upp mitt hår ännu mer innan dess. Tjejen som gjort guiden heter Abby Smith och ni hittar henne på youtube.com/twistmepretty ♥

82828d4c4a9c198f925dce1c47d61ded

No Comments

    Leave a Reply