Meny
EVENTS / ITALIEN - ROM / PRESSVISNING / RESOR & HOTELL

Daisy Beauty Rom 2016 dag 2

db-romIMG_5842Dag 2 i Rom (läs mitt första inlägg här) började vi med en härlig frukost. Under vår vistelse i Italien så bodde vi på 5-stjärniga Hotel Ambasciatori Palace som ligger på en av Roms mest exklusiva adresser.  db-rom2Under helgen fick vi se spännande nyheter och lära oss mer om hudvård från Garnier, makeup från L’Oréal Paris, Gloss of Sweden samt NYX, hårvård från Grazette, akryllack från L.Y.X cosmetics samt Reserol. Det sistnämnda hade jag aldrig hört talas om, och jag ska självklart visa er mer :-)db-rom4IMG_5850IMG_5880Alltsåååå, dog lite när jag såg den här paletten från NYX. Den är på min vill-ha-lista!IMG_5903IMG_5904Härliga sommarnyheter från L’Oréal som jag fick med mig hem.IMG_5914Marielle från Gloss of Sweden berättade mer om hennes affärsidé(er). Hon har i ung ålder startat flera företag och driver idag en butik i Umeå, en makeupskola och ett eget skönhetsmärke. Galet! Mycket driv i denna tjej :-)db-rom3IMG_5951Och självklart tog vi en Aperol Spritz på uteservering ;-) Det hör ju liksom till när man är i Italien.IMG_5954 IMG_5956Dagen avslutades sedan med en private dining på restaurangen Girarrosto. MUMS! Jag låter bilderna tala för sig själva ;-)

Åter igen, STORT tack till gänget på Daisy Beauty för att jag fick hänga med på denna fantastiska skönhetsweekend! ♥

321 Comments

Leave a Reply