Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

MAC favoriter

IMG_6101IMG_6103

Alltså, det är faktiskt galet att jag som makeupartist/beautynörd ALDRIG tidigare har provat dessa två omtalade produkter från MAC. Jag vet inte men jag har liksom aldrig varit så där galen i MAC som vissa verkar vara. Hursom så slog jag till när jag och Lina var i Italien, som jag berättade tidigare så har hon ett PRO-card vilket gav oss 40% på allt i butiken.

MAC Prep + Prime Fix + är en setting spray fylld med vitaminer och mineraler samt lugnande ingredienser som huden älskar.  Gör att sminket sitter på plats hela dagen och ger huden lyster. Kostar ca 180kr här i Sverige.

MAC Pro Longwear concealer är en concealer med medel till hög täckningsgrad. På mig sitter den superbra under ögonen och jag har använt den varenda dag sedan jag kom hem från resan. Jag är supernöjd och vill ha fler färger!! Jag valde att köpa färgen NC15 som är väldigt ljus och jag kommer behöva en mörkare i sommar. Kostar ca 175kr här i Sverige.

Gillar ni MAC? :-)

6 Comments

 • Lotta
  22 May, 2016 at 20:28

  Jag har aldrig provat något från MAC! Men jag är nyfiken på mycket, bl.a. just concealer. Hur är den du köpte om man har lite rynkor under ögonen? Man vill ju inte att dom ska synas mer. Eller vet du någon annan som kunde vara lämplig? Helst inte alldeles för dyr.

  Reply
  • isastar
   23 May, 2016 at 09:59

   Jag tycker inte att den lägger sig i linjer men nu har jag bara provat den på mig själv än så länge :-) Det är lite svårt det där med concealer, det gäller att man preppar både under och med puder ovanpå för att få det att sitta utan att lägga sig i linjer.

   Reply
 • It’s going to be ending of mine day, however before
  ending I am reading this enormous article to increase my knowledge.

  Here is my page :: http://superpremium2.premium4best.eu/

  Reply
 • https://company-directory-online.eu/
  26 September, 2023 at 03:52

  My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the
  less. I’ve been using Movable-type on a number of websites for about a year
  and am nervous about switching to another platform. I have heard
  good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts
  into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

  Stop by my website https://company-directory-online.eu/

  Reply
 • www
  27 September, 2023 at 21:41

  Link exchange is nothing else but it is just placing the other person’s
  weblog link on your page at appropriate place and other person will also do same
  in favor of you.

  my blog post :: www

  Reply
 • www
  2 October, 2023 at 20:54

  If you want to increase your know-how just keep visiting this website and be updated with the most recent gossip posted here.

  Feel free to visit my website … www

  Reply

Leave a Reply